ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αφησε κοινωνικό αποτύπωμα

αφησε-κοινωνικό-αποτύπωμα-707118

Ο Χαράλαμπος Τσιμάς, ο κορυφαίος ευεργέτης του Βόλου τις τελευταίες δεκαετίες, μπορεί να μη βρίσκεται πλέον κοντά μας, ωστόσο το αποτύπωμα της πλούσιας κοινωνικής του δράσης παραμένει ανεξίτηλο, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας.

Η αίθουσα πληροφορικής, που εγκαινιάστηκε χθες, ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους, στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του σημαντικού έργου, το οποίο δρομολόγησε ο αείμνηστος ευεργέτης. Η σύζυγος και οι κόρες του αναλαμβάνουν πλέον να συνεχίσουν το έργο, ενώ, όπως ανακοινώθηκε χθες από την αγαπημένη σύζυγο του Χαράλαμπου Τσιμά, Ελένη, κάθε χρόνο ανήμερα της ονομαστικής εορτής του εκλιπόντος θα εγκαινιάζεται στη μνήμη του έργο στον τομέα της εκπαίδευσης.

Σε ό,τι αφορά στο εργαστήρι πληροφορικής του 31ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, που έλαβε το όνομα του Χαράλαμπου Τσιμά, οι 126 μαθητές απέκτησαν καλαίσθητη και λειτουργική αίθουσα, η οποία καλύπτει τις ανάγκες τους και τους παρέχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας για να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου