ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανησυχητικά σημάδια

ανησυχητικά-σημάδια-782830

Μπορεί να άρχισε από χθες η διαδικασία των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού για τους ηλικιωμένους άνω των 85 ετών και στη Μαγνησία, ωστόσο η σχετική πλατφόρμα δεν βγάζει εμβολιαστικό κέντρο στον Δήμο Βόλου, ενώ φαρμακοποιοί από τον Αλμυρό, που θέλησαν να κλείσουν ραντεβού για πελάτες τους, είδαν με έκπληξη να τους παραπέμπει το σύστημα στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Την ίδια στιγμή, στο Κέντρο Υγείας Βόλου, το πρώην ΙΚΑ δηλαδή, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ως προς την ημερομηνία παραλαβής των πρώτων δόσεων του εμβολίου, έτσι ώστε να αρχίσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί στον γενικό πληθυσμό.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον εμβολιασμό των ηλικιωμένων και του προσωπικού του Γηροκομείου Βόλου, μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα μεταξύ 18 και 20 Ιανουαρίου η διαδικασία χορήγησης του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Ολα αυτά αποτελούν άσχημα σημάδια ως προς την υλοποίηση της επιχείρησης «Ελευθερία», που με τα σημερινά δεδομένα αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου