ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ουσιαστική στήριξη στο Νοσοκομείο

ουσιαστική-στήριξη-στο-νοσοκομείο-61561

Σε έναν από τους μεγαλύτερους δωρητές του Νοσοκομείου Βόλου αναδεικνύεται η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας, που χθες προσέφερε στο Αχιλλπούλειο μια ακόμη σημαντική ποσότητα αναλώσιμων υλικών.

Τα 20.000 γάντια μιας χρήσης, που προσφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, έρχονται να ενισχύσουν τα αποθέματα που υπάρχουν στις αποθήκες του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος και να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σε βασικά μέσα ατομικής προστασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού οι καθημερινές ανάγκες σε γάντια στο Νοσοκομείο Βόλου ξεπερνούσαν τα 2.000 τεμάχια!

Από το συγκεκριμένο στοιχείο γίνεται αντιληπτό ότι χωρίς τις δωρεές φορέων, όπως η ΟΕΒΕΜ, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του όχι μόνο το Αχιλλοπούλειο, αλλά και τα υπόλοιπα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος Εργοληπτών – Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, που ανήκει στο δυναμικό της ΟΕΒΕΜ, έδωσε λύση στο πρόβλημα με τις σημαίες που έλειπαν από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου τα τελευταία έξι χρόνια.

Σε λιγότερο από 20 ημέρες, ο πρόεδρος του συνδέσμου, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, κατάφερε να εξασφαλίσει τις σημαίες, οι οποίες κυματίζουν ήδη στους τρεις ιστούς στην είσοδο του Αχιλλοπουλείου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου