ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χωρίς προβλήματα

χωρίς-προβλήματα-109721

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα εξελίχθηκε η χθεσινή δειγματοληψία για τους Ρομά του οικισμού Νεάπολης του Βόλου. Οπως και την περασμένη εβδομάδα στους οικισμούς των Ρομά σε Αλιβέρι και Αγία Παρασκευή, έτσι και χθες το μεσημέρι στη Νεάπολη όλα κύλησαν απολύτως ομαλά, με τις οικογένειες των Ρομά να έχουν ενημερωθεί σχετικά και να προσέρχονται κατά ομάδες στο στάδιο της Νεάπολης, όπου διαμορφώθηκε ειδικός χώρος για τη λήψη των επιχρισμάτων.

Ο Δήμος Βόλου με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης οργάνωσε την όλη διαδικασία, ενώ ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ παραχώρησε το στάδιο για τη διενέργεια της δειγματοληψίας.

Οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που και αυτό το διάστημα είναι πανταχού παρόντες, συνέδραμαν από τη δική τους πλευρά στη χθεσινή διαδικασία με την ευχή και τα συγκεκριμένα δείγματα, τα οποία δεν θα ξεπερνούν τα 20 με 25, να είναι αρνητικά και να αποκατασταθεί η ηρεμία και στον οικισμό των Ρομά της Νεάπολης, που είναι ο πιο υποβαθμισμένος και αποτελεί εν δυνάμει υγειονομική βόμβα.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου