ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δρακόντεια μέτρα

δρακόντεια-μέτρα-117984

Συνολικά 300 ευρώ κόστισε χθες σε Βολιώτη αθλητή της ποδηλασίας η ανάγκη του να παραμείνει σε φόρμα, παρ’ ότι έχουν νεκρώσει τα πάντα αυτό το διάστημα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στο μπλόκο της Αστυνομίας, που είχε στηθεί στον κόμβο του Λατομείου, διενεργούνταν χθες από τα ξημερώματα εξονυχιστικοί έλεγχοι σε διερχόμενους οδηγούς.

Ο ποδηλάτης αγνόησε το σήμα της Αστυνομίας και δεν σταμάτησε για έλεγχο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν τα πληρώματα δύο περιπολικών, που τον σταμάτησαν μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα και του βεβαίωσαν πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και άλλα 150 ευρώ επειδή δεν σταμάτησε στον έλεγχο. Ενδεικτικό της αυστηρότητας των μέτρων, που θα συνεχίσουν να ισχύουν το επόμενο διάστημα, με αποκορύφωμα το χρονικό διάστημα από τη Μ. Παρασκευή έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

Οσοι οδηγοί θα κινηθούν προς και από το πολεοδομικό συγκρότημα μέσω του δρόμου Βόλου – Βελεστίνου και όσοι κάνουν την ίδια διαδρομή μέσω του δρόμου Βόλου – Ν. Αγχιάλου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μπλόκα της Τροχαίας και της ΟΠΚΕ σε Μικροθήβες και Λατομείο, ενώ τα πρόστιμα για όσους μετακινηθούν από νομό σε νομό είναι 300 ευρώ και επιπρόσθετα θα τους αφαιρούνται και οι πινακίδες κυκλοφορίας για δύο μήνες.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου