ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανευθυνότητα

ανευθυνότητα-127139

Τον χειρότερό τους εαυτό δείχνουν αρκετοί Βολιώτες, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η ανεύθυνη συμπεριφορά τους στο ζήτημα της εναπόθεσης σκουπιδιών έξω από τους κάδους και όχι μέσα σε αυτούς, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό και επιβάλλεται από τους κανόνες της λογικής, προκαλεί τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, καθώς το προσωπικό καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενώ ισχύουν έκτακτα μέτρα.

Η κακή συνήθεια πολλών πολιτών να αφήνουν τα σκουπίδια τους έξω από τους κάδους, προκειμένου να μην τους αγγίξουν, έχει ως συνέπεια να γεμίζουν με αποφάγια δρόμοι και πεζοδρόμια, καθώς τα αδέσποτα κάνουν πάρτι, ενώ το ημερήσιο δρομολόγιο των απορριμματοφόρων επεκτείνεται κατά τρεις ώρες, επειδή κάποιοι λειτουργούν με ανεύθυνο τρόπο. Ας σεβαστούμε ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες την προσπάθεια των εργαζομένων στην καθαριότητα να κρατήσουν καθαρή την πόλη.

Ολοι εκείνοι οι άνθρωποι εργάζονται έτσι κι αλλιώς υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Ας μην τους δυσκολεύουμε ακόμη περισσότερο τη ζωή.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου