ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επίσπευση

επίσπευση-176851

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ζήτησε χθες από τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας να περιορίσει το χρονικό διάστημα εκπόνησης της μελέτης για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού της Αλοννήσου από τους επτά στους τρεις μήνες.

Ο ανάδοχος του έργου δήλωσε έτοιμος να δώσει τη μελέτη εντός τριμήνου, οπότε ο περιφερειάρχης ζήτησε να γίνει η σχετική διόρθωση στο κείμενο της σύμβασης, προκειμένου να την υπογράψει. Η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, που ήταν παρών και δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει τον ανάδοχο, ως προς την επιτάχυνση των διαδικασιών εκπόνησης της μελέτης για τον βιολογικό καθαρισμό του νησιού.

Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για την Αλόννησο, καθώς θα θωρακίσει το φυσικό περιβάλλον και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Αρκεί να τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν χθες, τόσο από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου Αλοννήσου, όσο και από τον ανάδοχο.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου