ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πλούσιος απολογισμός

πλούσιος-απολογισμός-206934

Γεμάτος θετικές εμπειρίες και έχοντας αφήσει πίσω του σημαντικό έργο, όχι μόνο στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, αλλά και στο άνοιγμα της υπηρεσίας στην τοπική κοινωνία, αποχωρεί από τη θέση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας ο Βασίλης Καραΐσκος, που μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛΑΣ μετατίθεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Το θετικό για την περιφέρειά μας είναι πως παραμένει στην περιοχή ένας ικανότατος αξιωματικός και σπουδαίος άνθρωπος. Το αρνητικό είναι πως η Μαγνησία χάνει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ με πολύτιμη πρόσφορα στην τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας, που έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με την κοινωνία του Βόλου.

Ο απολογισμός του είναι πλούσιος, καθώς στον έναν χρόνο που βρέθηκε στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας καταγράφηκαν σημαντικές επιτυχίες στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και έγινε με υποδειγματικό τρόπο η διαχείριση της κατάστασης με τον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Στο ίδιο διάστημα, η Διεύθυνση Αστυνομίας άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της στην τοπική κοινωνία με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης κυρίως της νεολαίας για το σημαντικό έργο του Ελληνα αστυνομικού. Δ

ικό του έργο είναι, επίσης, η εντυπωσιακή έκθεση με τα αστυνομικά κειμήλια, που κοσμεί τους διαδρόμους του αστυνομικού μεγάρου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου