ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αμφίδρομα οφέλη

αμφίδρομα-οφέλη-212295

Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2020 το πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου θα διαθέτει σύγχρονο σύστημα ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτός είναι ο στόχος της αναδόχου εταιρείας, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπός της αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον δήμαρχο Βόλου.

Η 12ετής συμφωνία περιλαμβάνει την ολική αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων, έτσι ώστε να φωτίζονται καλύτερα και με μικρότερο κόστος οι δρόμοι και οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου Βόλου. Η μείωση του λειτουργικού κόστους μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των τελών για τους δημότες, που μέσω της σύμβασης, η οποία ενεργοποιήθηκε και επίσημα από χθες, αναμένουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και μικρότερες επιβαρύνσεις στα τέλη.

Παράλληλα, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου θα μπορέσει να αποδεσμευτεί από το δύσκολο έργο του ηλεκτροφωτισμού και να αξιοποιηθεί σε άλλους τομείς του δημοτικού έργου, ενώ και το τοπικό εργοστάσιο της ΜΕΤΚΑ, που απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους, θα ωφεληθεί από τη σύμβαση με τον Δήμο Βόλου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου