ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νομοθετικές στρεβλώσεις

νομοθετικές-στρεβλώσεις-223895

Αντιμέτωποι με τον ιδεοληπτικό τρόπο νομοθέτησης της προηγούμενης κυβέρνησης συνεχίζουν να βρίσκονται οι φορείς της αυτοδιοίκησης, παρ’ ότι διεξήχθησαν εκλογές και άλλαξε ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο νόμος, που ψήφισε η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, αναφορικά με την απαγόρευση υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων ανάμεσα στις Περιφέρειες και τα αθλητικά σωματεία, ορθώνει σήμερα ανυπέρβλητα εμπόδια ως προς την ολοκλήρωση σημαντικών παρεμβάσεων σε αθλητικές υποδομές της περιοχής.

Με τις παρεμβάσεις μπορούν να αναβαθμιστούν σε εντυπωσιακό βαθμό εγκαταστάσεις, όπου αθλούνται οι πολίτες και δίνουν τους αγώνες τους ιστορικές ομάδες με χιλιάδες φιλάθλους, όπως η Νίκη Βόλου.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ζήτησε χθες με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να διορθώσει τις νομοθετικές στρεβλώσεις του παρελθόντος και να λύσει τα χέρια των φορέων της αυτοδιοίκησης, που έχουν και τη διάθεση και τον τρόπο να συμβάλλουν στην αναβάθμιση απαξιωμένων αθλητικών υποδομών.

Ετσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνουν μακριά από επικίνδυνες ατραπούς τα νέα παιδιά.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου