ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βανδαλισμοί

βανδαλισμοί-241144

Τις ικανότητές τους στη σκοποβολή δοκίμασαν άγνωστοι, πιθανότατα άτομα νεαρής ηλικίας, που τις γιορτές έκαναν θρύψαλα τα τζάμια στο ισόγειο και τους δύο πρώτους ορόφους του κτιρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι βάνδαλοι κατάφεραν να περάσουν από την πίσω πλευρά του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που γειτνιάζει με τον πύργο της Δευτεροβάθμιας και όπου δεν υπάρχει περίφραξη προκειμένου να αποτρέπονται ανάλογες ενέργειες. Ηδη ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας ζήτησε από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας να συνδράμει στην επιδιόρθωση των φθορών. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που οι εξωτερικές τζαμαρίες του πολύπαθου κτιρίου γίνονται στόχος ανεγκέφαλων.

Προκαλεί, πάντως, έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι εκείνοι που στοχοποιούν τόσο το συγκεκριμένο κτίριο, όσο και άλλες δημόσιες υποδομές δεν αντιλαμβάνονται ότι επιβαρύνουν τους ίδιους τους γονείς τους, που ματώνουν κάθε μήνα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μεταξύ των οποίων είναι και οι δυσβάστακτοι φόροι, τους οποίους καταβάλλουν στο κράτος.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου