ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επί ποδός

επί-ποδός-261287

Ο σχεδιασμός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και για τη φετινή γιορταστική περίοδο δεν περιορίζεται μόνο στην εφαρμογή έκτακτων τροχονομικών μέτρων στον κεντρικό ιστό της πόλης του Βόλου, καθώς και στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Καραΐσκο, καταρτίστηκε ειδικό σχέδιο δράσης για την αποτροπή κλοπών και διαρρήξεων αυτό το διάστημα, που πολλοί θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά εκτός Μαγνησίας ή θα βγουν για να διασκεδάσουν.

Οι αστυνομικοί με φανερές και όχι μόνο περιπολίες θα επαγρυπνούν για την προστασία των περιουσιών των πολιτών από τους κακόβουλους, που καιροφυλακτούν, ώστε να εισβάλλουν σε σπίτια και επιχειρήσεις και να επωφεληθούν από την απουσία των ιδιοκτητών τους.

Σε όλη την προσπάθεια διαδραματίζει πάντως σημαντικό ρόλο η προσοχή, που πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες, που αφενός οφείλουν να ασφαλίζουν τις ιδιοκτησίες τους όταν απουσιάζουν, αφετέρου να μην ανακοινώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα λείψουν από τα σπίτια τους για τις γιορτές, φροντίζοντας μάλιστα να ενημερώσουν και για το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας τους.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου