ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Aνοχή τέλος

aνοχή-τέλος-361813

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου ξεκαθάρισε χθες με τον πλέον σαφή τρόπο ότι στο εξής δεν θα γίνονται αποδεκτές, ούτε θα μένουν αναπάντητες οι λεκτικές επιθέσεις, οι μομφές και οι βαρείς χαρακτηρισμοί περί «συνδικαλιστικής μαφίας», που εκτοξεύονται με όλο και μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα τους τελευταίους μήνες από πλευράς συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, εντός της ολομέλειας της διοίκησης του ΕΚΒ.

Ο κ. Παπαδημόπουλος προκάλεσε μάλιστα τους καταγγέλλοντες να αποδείξουν τις κατηγορίες τους στη δικαιοσύνη και προειδοποίησε ακόμη και με τη λήψη νομικών μέτρων από την πλευρά των συναδέλφων του, που κάθε τρεις και λίγο γίνονται αποδέκτες ανάλογων φραστικών επιθέσεων. Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι τα δεδομένα αλλάζουν πλέον στο κορυφαίο όργανο του ΕΚΒ.

Το βαρύ κλίμα που επικρατεί, ιδίως μετά τα θλιβερά γεγονότα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δούμε το πρωτοφανές, συνδικαλιστές να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά συναδέλφων τους…

Γ. Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου