ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Προβληματισμός

προβληματισμός-394690

Δεν εξέπληξε τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων κατά της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» αύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Αυτό πάντως που προβλημάτισε τον πρόεδρο Απόστολο Οντόπουλο είναι το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των εμποροϋπαλλήλων αρνήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους, όταν τους ζητήθηκε, προτού εκδοθεί η απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για το ωράριο λειτουργίας της τοπικής εμπορικής αγοράς από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι εκπρόσωποι των εμπόρων προβληματίζονται επίσης για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι συνδικαλιστές ενάντια σε ένα μέτρο, που μπορεί να τονώσει την αγοραστική κίνηση και να ενισχύσει τα ταμεία των εμπορικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Οντόπουλος τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να παραβιαστεί η εργατική νομοθεσία και να εργαστούν υπερωριακά οι εμποροϋπάλληλοι, χωρίς να αμειφθούν επιπλέον. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να διασφαλιστεί από τις επιχειρήσεις μέλη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου