ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πανταχού παρών!

πανταχού-παρών-451473

Πριν από τρία 24ωρα η 17χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας Ελένη Καλατζή, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όρασης, εμφανιζόταν στην TRT για να δημοσιοποιήσει τις δυσκολίες, που καλείται να ξεπεράσει, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου στον Καναδά.

Πρόκειται για ένα πολυδάπανο ταξίδι, που η οικογένεια της 17χρονης πρωταθλήτριας αδυνατεί να καλύψει, ενώ η πολιτεία ήταν και παραμένει απούσα από τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Ευτυχώς για την Ελένη, ο γνωστός Βολιώτης ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς παρακολουθούσε την εκπομπή και αμέσως προσφέρθηκε να βοηθήσει τη 17χρονη να επιτύχει τον στόχο της και να συμμετάσχει στους αγώνες του Καναδά, που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τους παραολυμπιακούς.

Χθες το μεσημέρι η 17χρονη συναντήθηκε με τον Χαρ. Τσιμά και παρέλαβε την επιταγή με το ποσό, που μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του κόστους του ταξιδιού, με τον γνωστό ευεργέτη και φιλάνθρωπο να μην κρύβει τη συγκίνηση και τη χαρά του που μπόρεσε να βοηθήσει έναν ακόμη συνάνθρωπό μας και τη 17χρονη να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο του εμβληματικού Βολιώτη!

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου