ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Προειδοποιήσεις…

προειδοποιήσεις-458243

Ο υπουργός Ναυτιλίας όταν ρωτήθηκε από τη στήλη για το ενδεχόμενο ανατροπής του κυβερνητικού σχεδιασμού, αναφορικά στις υποπαραχωρήσεις των περιφερειακών λιμανιών της χώρας, σε περίπτωση νίκης της ΝΔ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι όποιος επιχειρήσει να αλλάξει το νομοθέτημα για την ανάπτυξη των λιμανιών, θα προσφέρει κάκιστες υπηρεσίες στην όλη προσπάθεια. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τις υποπαραχωρήσεις δεν είναι αριστερό ιδεολόγημα, αλλά ένα ρεαλιστικό μοντέλο ανάπτυξης των περιφερειακών λιμανιών, όπως αυτό που υλοποιείται σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο Φ. Κουβέλης, που δεν μετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου έσπευσε να διευκρινίσει ότι η απουσία του από τις εκλογές δεν σημαίνει ότι αποστασιοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, από τη στιγμή που το κυβερνών κόμμα τον τοποθέτησε δύο φορές σε ισάριθμες υπουργικές καρέκλες τον τελευταίο χρόνο;

Γ. Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου