ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απόθεμα ψυχής

απόθεμα-ψυχής-555204

Δεν υπάρχουν όρια στη διάθεση προσφοράς του μεγάλου Βολιώτη ευεργέτη και δωρητή Χαράλαμπου Τσιμά, που χθες επισκέφτηκε εθιμοτυπικά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και αποκάλυψε, μιλώντας στη στήλη, ότι συμφώνησε να συνεργαστεί με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου για την πλήρη ανακαίνιση της παλιάς πτέρυγας του Αχιλλοπούλειου και τη δημιουργία ιατρείου πόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσιμάς έχει ανακαινίσει τη μονάδα χημειοθεραπείας, έχει εξοπλίσει με σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης τη μονάδα τεχνητού νεφρού και έχει κατασκευάσει τον ξενώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών.

Τώρα έρχεται να ανακοινώσει την υλοποίηση ενός τεράστιου έργου, που θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά τις υφιστάμενες ιατρικές υποδομές του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος και θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Το απόθεμα ψυχής του Χαράλαμπου Τσιμά είναι ανεξάντλητο και η προσφορά του ανεκτίμητη στην περιοχή.

Το παράδειγμά του φωτεινό και η θέλησή του να βοηθήσει τον πάσχοντα συνάνθρωπο διαρκής και συγκινητική. Η δε απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως αποκάλυψε η TRT, να τιμήσει τον κ. Τσιμά, έρχεται ως επιστέγασμα της ανεκτίμητης κοινωνικής του προσφοράς.

Γ. Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου