ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γραφειοκρατική παραδοξότητα

γραφειοκρατική-παραδοξότητα-636051

Οχι μία, ούτε δύο, αλλά 14 υπηρεσίες του δημοσίου πρέπει να εμπλακούν για να επιδιορθωθεί μια ζημιά μερικών εκατοντάδων ευρώ στο τοιχίο αντιστήριξης στην παραλία των χειμερινών κολυμβητών «Νηρέας», κάτω από τον παραλιακό δρόμο Βόλου – Αγριάς.

Για τρίτο συνεχή χειμώνα το πρόβλημα που προκάλεσαν θυελλώδεις νοτιάδες εξακολουθεί να υφίσταται, με τον κίνδυνο τραυματισμού κάποιου εκ των χειμερινών κολυμβητών να είναι ορατός. Μαζί με το ενδεχόμενο συνολικής κατάρρευσης του τοιχίου, καθώς και του πρανούς του δρόμου, το οποίο συγκρατεί το μισογκρεμισμένο τοιχίο, να καθίσταται κάτι παραπάνω από πιθανό, σε περίπτωση που ενσκήψει κάποιο έντονο καιρικό φαινόμενο.

Καμία από τις τοπικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, του δήμου ή του Οργανισμού Λιμένος δεν αναλαμβάνει την επιδιόρθωση της ζημιάς, επειδή εμπλέκεται η Κτηματική Υπηρεσία.

Μάλιστα εκπρόσωπός της απάντησε σε μέλος του «Νηρέα» ότι το συγκεκριμένο τοιχίο, που κατασκευάστηκε πριν από 100 χρόνια, ουδέποτε παρελήφθη από το κράτος και για να γίνουν οι όποιες διορθωτικές παρεμβάσεις απαιτούνται οι υπογραφές 14 (!) Υπηρεσιών του δημοσίου…

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου