ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εντονη ανησυχία

εντονη-ανησυχία-828557

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας παραμένει εγκλωβισμένο το θέμα του δεύτερου μόνιμου ογκολόγου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Συμπληρώνονται πλέον έξι ολόκληροι μήνες χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για αυτή την αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Οι δε πληροφορίες ότι «τρέχουν» οι αντίστοιχες διαδικασίες για την πρόσληψη και δεύτερου μόνιμου ογκολόγου στο Νοσοκομείο τη Λαμίας, ενώ στο Αχιλλοπούλειο καρκινοβατεί η διαδικασία κρίσης για έναν μόλις επιπλέον μόνιμο γιατρό που θα συνδράμει τον ογκολόγο Γιώργο Ρήγα, προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Την ίδια στιγμή, ο χρόνος περνά και η σύμβαση του επικουρικού γιατρού που μέχρι σήμερα συμβάλλει καθοριστικά στο να εξυπηρετούνται οι εκατοντάδες καρκινοπαθείς οι οποίοι προστρέχουν κάθε μήνα στο νοσοκομείο του Βόλου, λήγει στα τέλη Ιανουαρίου. Αν μέχρι τότε δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης μόνιμου ογκολόγου, ο κ. Ρήγας θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με μια αδιέξοδη κατάσταση, την οποία προσπάθησε να διαχειριστεί με προσωπικές θυσίες τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως στο Αχιλλοπούλειο γνωρίζουν πού ακριβώς έχει κολλήσει το θέμα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι γιατί υπάρχει αυτή η πολύμηνη καθυστέρηση.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου