ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σκληρή αντιπαράθεση

σκληρή-αντιπαράθεση-824836

Σε ιδιαίτερα οξύ ύφος απάντησε ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας στις πρόσφατες δηλώσεις του προκατόχου του, με αφορμή το εκρηκτικό πρόβλημα των ελλείψεων ιατρικού προσωπικού σε κλινικές όπως η Ορθοπεδική, που βρίσκεται λίγο πριν την αναστολή των εφημεριών της.

Ο κ. Παύλος Μαλινδρέτος επιτέθηκε στον κ. Νίκο Χαυτούρα, καταλογίζοντας του κομματικές και πολιτικές επιδιώξεις, ενώ αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν λίγη ώρα μετά τη συγκέντρωση των νοσοκομειακών γιατρών, όπου επικράτησε συναινετικό κλίμα ως προς την αντιμετώπιση των ανοικτών ζητημάτων του κλάδου.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της Ορθοπεδικής κλινικής, ο κ. Μαλινδρέτος χρεώνει στον κ. Χαυτούρα επιλεκτική ανάδειξη των προβλημάτων, ενώ για τις κατηγορίες του τελευταίου, ότι ο νέος πρόεδρος λειτουργεί σαν διαμεσολαβητής μεταξύ των γιατρών και της διοίκησης του νοσοκομείου, ο κ. Μαλινδρέτος επισημαίνει ότι διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα των συναδέλφων του με στοχευμένες παρεμβάσεις και όχι με συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι έχει ανοίξει ένα μέτωπο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο συνδικαλιστών, με τον Νίκο Χαυτούρα να προαναγγέλλει σκληρή απάντηση την επόμενη Δευτέρα που θα επιστρέψει στον Βόλο.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου