Φάνης Τριανταφύλλου: Πού το πάνε οι κύριοι αυτοί;

φάνης-τριανταφύλλου-πού-το-πάνε-οι-κύρ-547555

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Οι φίλοι και σύμμαχοί μας μας συμβουλεύουν -κατά τον τρόπο που συμβούλευε η Ιερά Εξέταση τα θύματά της- να αναγνωρίσουμε ότι η μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση ΦΠΑ, οι ομαδικές απολύσεις κ.τ.λ., με άλλα λόγια η είσοδος της οικονομίας μας σε έναν νέο αιματοβαμμένο υφεσιακό γύρο, είναι απαραίτητη, για να είμαστε έπειτα σε θέση να γνωρίσουμε την ανάπτυξη, δηλαδή να προκόψει η χώρα και ο λαός μας. Φυσικά, μετά από μια τέτοια ομολογία, ακολουθεί πάντα ο θάνατος.

Αυτό που θέλουν είναι να τσακίσουν τη βούληση του ελληνικού λαού να ξεφύγει από το φαύλο κύκλο της πολιτικής που του επιβάλλουν. Κάθε επιχείρημά τους, κάθε τους λέξη, αποβαίνει σε βάρος της λογικής που εξέφρασε ο λαός μας στις εκλογές. Τα δικαιώματα του ελληνικού λαού είναι αντίθετα προς τα συμφέροντά τους. Και οι χριστιανικές αυτές δεξιές και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις, που βλέπουν τούτα τα δικαιώματα να προσπαθούν να επιβληθούν σε βάρος των συμφερόντων της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας, αναγνωρίζουν στο λαό μας έναν αντίπαλο, όσο αυτός εξακολουθεί να σπρώχνει την αριστερή κυβέρνηση που εξέλεξε να πολεμήσει ανυποχώρητα για τα δικαιώματά του. Οι ευρωπαϊκές αυτές κυβερνήσεις μάς φανερώνουν τις προθέσεις τους χωρίς καμιά αναστολή, σπέρνοντας νάρκες σε κάθε πολιτική διευθέτηση προς μια συμφωνία που κατοχυρώνει τα δημοκρατικά, εργασιακά, και ανθρώπινα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Ο,τιδήποτε κι αν προτείνει η αριστερή ελληνική κυβέρνηση τορπιλίζεται σταθερά, γιατί εξακολουθεί να εμπεριέχει το σεβασμό στα δικαιώματα του λαού μας.

Αν, ωστόσο, πάψουν αυτά τα δικαιώματα να είναι το ουσιαστικό στοιχείο του γάμου της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε τα δικαιώματα που επικρατούν είναι τα συμφέροντα του ολιγάρχη. Οι δεξιές και σοσιαλδημοκρατικές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις χτυπούν το καρφί κατακέφαλα: Για να κατασταλεί η βούληση του ελληνικού λαού να αποκτήσει τα δικαιώματα που ταιριάζουν σε κάθε λαό, πρέπει προπαντός να χτυπηθεί η αριστερή κυβέρνηση που εκφράζει τούτη τη βούληση. Να ο λόγος που πυροβολείται κατά ριπάς το πολιτικό και ηθικό κεφάλαιο αυτής της κυβέρνησης. Ο στόχος είναι διακριτός κι από ένα μικρό παιδί: να τη σύρουν σε μια συμφωνία άτακτου συμβιβασμού, που δεν λαμβάνει υπόψη τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, κι έτσι, βαριά τραυματισμένη, εκτεθειμένη πολιτικά και ηθικά απέναντι στους πολίτες, να την περιφέρουν στην αγορά, κάμπτοντας τη βούληση του ελληνικού λαού (και κάθε λαού της Ευρώπης) για σεβασμό των δικαιωμάτων του.

Οι πολεμικές ιαχές των δεξιών και σοσιαλδημοκρατικών ευρωπαϊκών κυβερνήσεων κατά των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού βρίσκουν ευήκοα ώτα και στο εσωτερικό της χώρας. Η δεξιά Νέα Δημοκρατία, τα σοσιαλδημοκρατικά ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, τα συστημικά ΜΜΕ τις αναπαράγουν και τις πολλαπλασιάζουν, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να απομειώσουν το πολιτικό και ηθικό κεφάλαιο της αριστερής ελληνικής κυβέρνησης. Τι να προσδοκούν οι κύριοι των κομμάτων αυτών και σπρώχνουν προς μια συμφωνία άτακτου συμβιβασμού, όπως τη θέλουν οι δεξιές και σοσιαλδημοκρατικές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δηλαδή σε μια συμφωνία η οποία απεμπολεί τα δικαιώματα του ελληνικού λαού; Οι κύριοι αυτοί πιστεύουν ότι εάν υπάρξει μια τέτοια συμφωνία, πέρα από το γεγονός ότι τα συμφέροντα της ολιγαρχίας θα θριαμβεύσουν, η πτώση της αριστερής κυβέρνησης είναι, απλώς, ζήτημα χρόνου κι η παλινόρθωσή τους βεβαία. Δεν τους επιτρέπει η πολιτική τους φιλοσοφία να αντιληφθούν πως ο ελληνικός λαός έχει την αμετάκλητη βούληση να επιβάλλει τα δικαιώματά του έναντι πάσης δυνάμεως και παντός συμφέροντος της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας και των ντόπιων συμμάχων της. Στην περίπτωση που υποχρεωθεί η αριστερή ελληνική κυβέρνηση να συρθεί σε παράδοση, ο λαός θα αναθέσει την πολιτική του εκπροσώπηση σε μια νέα πολιτική δύναμη, που θα εγγυάται την προάσπισή τους και που, βέβαια, δεν μπορεί να προέρχεται από την ακροδεξιά, όπως με πολιτική υστεροβουλία υποστηρίζουν κάποιοι, μιας κι η ακροδεξιά αποτελεί τη σιδερένια γροθιά του συστήματος που επιχειρεί να συντρίψει τα δικαιώματα κάθε λαού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου