Φάνης Τριανταφύλλου: Κοράκια πάνω από τη χώρα

φάνης-τριανταφύλλου-κοράκια-πάνω-από-568133

ΜΑΥΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ

Το ελληνικό Δημόσιο, μια φορά κι έναν καιρό, για την ακρίβεια το σωτήριο έτος 2013, επί μνημονιακής συγκυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, πούλησε στο ΤΑΙΠΕΔ 28 ακίνητα – φιλέτα. Αγοραστές τους ήταν θυγατρικές εταιρίες δυο τραπεζών, της Εθνικής και της Eurobank (των οποίων δύο άλλες θυγατρικές συμβούλευαν το ΤΑΙΠΕΔ κατά τη συναλλαγή)! Τα ακίνητα πουλήθηκαν με τη μέθοδο πώλησης – επαναμίσθωσης. Το Δημόσιο τα πούλησε 261 εκατομμύρια ευρώ και τα νοίκιασε αμέσως από τις δυο τράπεζες με 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 20 χρόνια! Δηλαδή το Δημόσιο εισέπραξε από τις δυο τράπεζες για την πώληση 261 εκατομμύρια ευρώ και θα καταβάλει σε μια εικοσαετία στις ίδιες τράπεζες 600 εκατομμύρια ευρώ! Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα!

Ποιοι είναι αυτοί που έζησαν καλά; Είναι οι ίδιοι που έσκυψαν πάνω από την Ελλάδα με τις δοντάρες τους και ξέσκισαν τις σάρκες της. Μεγάλα ξένα συμφέροντα, η ντόπια αστική τάξη, δεξιές και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις, μεγάλα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι. Είναι τόσο βαριά τα εγκλήματά τους κατά της χώρας και του λαού, ώστε τα 28 ακίνητα που δώρισαν στις τράπεζες να μοιάζουνε σαν πταίσμα. Κι είναι τόσος ο φόβος τους μπροστά στις επερχόμενες αποκαλύψεις, που δεν ξέρουν από πού να πιαστούν. Πράμα που τους αναγκάζει να καταφεύγουν σε αστείες ιστορίες σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων, γελοίες κατασκευές απύθμενης πολιτικής βλακείας, όπως η κατασκευασμένη ιστορία εναντίον της Προέδρου της Βουλής περί δήθεν απαράδεκτης συμπεριφοράς της εναντίον υπαλλήλου βενζινάδικου!!!

Δεν τους φτάνουν τα όσα με τη μεσολάβησή τους καταβρόχθισαν ως τώρα οι βαθύπλουτοι φίλοι τους που τους στηρίζουν. Δεν τους φτάνει η χρεοκοπία της χώρας ως αποτέλεσμα της πολιτικής τους. Θέλουν το φαγοπότι να συνεχιστεί. Η όρεξή τους δεν έχει στομώσει. Όχι μόνο 28 ακίνητα, πέτρα πάνω στην πέτρα δεν προτίθενται να αφήσουν. Τα θέλουν όλα. Πώς όμως να γίνει κάτι τέτοιο, όταν η αριστερή ελληνική κυβέρνηση στέκεται εμπόδιο; Πώς; Τι έχουμε εδώ; Σταματάει το φαγοπότι και κάποιοι απ’ αυτούς θα πάνε φυλακή; Α, όλα κι όλα! Δε σώθηκαν ανώφελα οι γερμανικές κι οι γαλλικές τράπεζες με τα δισεκατομμύρια του χρέους που αυτοί οι τύποι φόρτωσαν στον ελληνικό λαό, για να έρθει μια αριστερή κυβέρνηση να σταματήσει το project! Οι δοξασμένοι πάτρωνές τους, ξένοι και ντόπιοι, συνεχίζουν να έχουν τις απαιτήσεις τους! Και ιδού η λύση! Η ηθική διαβολή της αριστερής κυβέρνησης και θεσμών όπως του Προέδρου της Βουλής, που είτε τους πάνε κόντρα είτε έχουν αρχίσει το ξεσκέπασμα της εγκληματικής τους δράσης κατά της χώρας και του λαού!

Ποιος διακινεί τα ψέματα και τις συκοφαντίες εναντίον του Κατρούγκαλου; Ποιος επινοεί τα παιδαριώδη, γελοία σενάρια εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου; Ποιος απειλεί και εκβιάζει την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό; Τα ίδια κοράκια δεν είναι που έκρωζαν για το πόσο καλό και αναγκαίο είναι το μνημόνιο και η εξ αυτού απορρέουσα πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, όπως για παράδειγμα των 28 ακινήτων στις τράπεζες; Και τι άλλο κάνουν σήμερα τα κοράκια από το να προσπαθούν να επωφεληθούν απ’ τους κρωγμούς τους, ώστε η αριστερή κυβέρνηση να υποκύψει στους δανειστές και τα εγκλήματά τους να θεωρηθούν, όπως επί εποχής των μνημονίων, ως η επιτομή της πατριωτικής – φιλολαϊκής πολιτικής;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου