Σύγχρονη κωμωδία

Τελευταία ενημέρωση: 2013-11-23, 16:30:51
Σύγχρονη κωμωδία

Στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής θα «φιλοξενηθούν» για δύο παραστάσεις, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 6.30 και στις 9.30 μ.μ., οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», η ξεκαρδιστική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που πραγματοποιεί χειμερινή περιοδεία. Οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας,  Βάνα Ραμπότα,  Περικλής Λιανός,  Αγγελική Δαλιάνη, Δημήτρης Λέκκος,  η Βασιλική Δέλλιου και ο Σταμάτης Τζελέπης είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας, την οποία σκηνοθετούν οι συγγραφείς.

Η  Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό.

 Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή  της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=