«Γυναίκες στα πρόθυρα κρίσης»

Τελευταία ενημέρωση: 2013-11-23, 15:30:48
«Γυναίκες στα πρόθυρα κρίσης»

«Γυναίκες στα πρόθυρα οικονομικής κρίσης» πρωταγωνιστούν στο θεατρικό έργο του Βολιώτη Γιάννη Τσούκα, που θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Πρωταγωνίστριες της παράστασης είναι επτά γυναίκες, οι οποίες είναι όλες θύματα ηθικής παρενόχλησης. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν υποστεί κακοποίηση και ήρθε η ώρα για να μπει ένα τέλος σε αυτή την πλευρά της ζωής τους. Γιατί ως γνωστόν «κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις». Και οι γυναίκες αυτές πρέπει να γνωρίσουν και μια άλλη όψη στη ζωή τους. Θα καταφέρουν να βγουν στην επιφάνεια και να αναπνεύσουν ξανά; Θα σταματήσει η ψυχή και το σώμα τους να πονάει;  Υπάρχει φύλακας άγγελος τελικά; Και αν ναι, ποιος είναι;

Το κείμενο και η σκηνοθεσία υπογράφεται από το Γιάννη Τσούκα, το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κρητικού, τα κοστούμια οι: Έλλη Σκοπελίτη, Μάκης Καρράς, τα σκηνικά η Μπέσσυ Αδαμοπούλου, τη μουσική ο Νίκος Αργυρούλης.

Παίζουν: Αλεξάνδρα Κρητικού, Μαρία Μαυριάνου, Έλλη Σκοπελίτη, Άννα Καμηλάκη (σε διπλή διανομή), Γλυκερία Τζήκα (σε διπλή διανομή), Ασημένια Ζήση και η Βαρβάρα Δεμίρη. Φιλική συμμετοχή ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη φωνή του στο ρόλο του καθρέφτη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=