ΕΞΟΔΟΣ

Επανέρχεται ο «Κέϊβμαν»

επανέρχεται-ο-κέϊβμαν-572637

Ο «CAVEMAN» Βλαδίμηρος Κυριακίδης, έχοντας στις αποσκευές του μπόλικο χιούμορ, σάτιρα και ειλικρινή συγκίνηση, ταξιδεύει από την Αθήνα στο Βόλο στο χώρο του «Lab Art» (πρώην Vox) που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30 το βράδυ (έναρξη λίγο μετά τις 10μ.μ. αυστηρά).

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και φυσικότητα, ένας μονόλογος που πραγματεύεται τις σχέσεις μας, ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που συνεχίζει μια ήδη επιτυχημένη πορεία του έργου Caveman που τόσο αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, αποτελεί ταυτόχρονα τη μακροβιότερη παράσταση του Broadway.

Κάνοντας μια μικρή διακοπή από τις υποχρεώσεις του σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχεται κοντά μας, για μια μοναδική βραδιά.

Μια εμπειρία stand up και θεάτρου, η οποία εγκαινιάζει το laBARTheater, μια σειρά από επιλεγμένες βραδιές θεάτρου σε ένα ιδιαίτερο χώρο εκδηλώσεων, όπου το κοινό μπορεί να χαρεί παραστάσεις με πότο στο χέρι ή σε φιάλη.

Τα εισιτήρια αξίας 13 ευρώ για όρθιους είναι περιορισμένα και προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και cafe bar Elefantas. Η τιμή γενικής εισόδου στο ταμείο είναι 15 €.

Στο χώρο του Lab Art λειτουργεί μπαρ με φιλικές τιμές από 2,5 ευρώ η μπύρα και 60 ευρώ η φιάλη το ουίσκι. Για κρατήσεις σε τραπέζι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6951 918471 και για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου