ΕΞΟΔΟΣ

Αριστουργηματική ταινία

αριστουργηματική-ταινία-614483

Με την ταινία «Σώμα με Σώμα» σε σκηνοθεσία Ζακ Οντιάρ, συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας. Οι προβολές γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στη Ν. Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ.

Διάθεση εισιτηρίων 8:30 μ.μ. Η ταινία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ και μουσική του πολυβραβευμένου δημιουργού με ρίζες από το Βόλο, Αλεξάντρ Ντεσπλά. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματίας Σένερτς. Σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Γαλλίας, ο Αλί ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του με ένα πεντάχρονο παιδί στα χέρια του. Ο Σαμ είναι ο γιος του, αλλά δεν τον γνωρίζει καθόλου. Αστεγος, άφραγκος, χωρίς φίλους, βρίσκει καταφύγιο στην αδερφή του στην Αντίμπ της Νότιας Γαλλίας. Τα πράγματα εκεί βελτιώνονται άμεσα, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλί γνωρίζει τη Στεφανί σε ένα καβγά σε ένα κλαμπ. Την οδηγεί στο σπίτι της και της αφήνει το τηλέφωνο του. Είναι φτωχός, εκείνη είναι όμορφη και με πολλή αυτοπεποίθηση. Η Στεφανί εκπαιδεύει όρκες σε ένα θαλάσσιο πάρκο. Μια παράσταση θα καταλήξει σε τραγωδία, κι ένα τηλεφώνημα μέσα στη νύχτα θα τους φέρει και πάλι κοντά.

Στο μεταξύ, ο κινηματογραφικός Νοέμβριος ανοίγει την 1η του μήνα με την ταινία «Πίσω Από Τους Λόφους» με τους: Κοσμίνα Στρατάν, Κριστίνα Φλουτούρ, Βαλέριου Αντριούτα, Ντάνα Ταπαλάγκα. Στις 8 Νοεμβρίου θα αποκαλυφθεί «Το Πρόσωπο της Ομίχλης», από τις καλύτερες ταινίες του τελευταίου Φεστιβάλ Καννών. Πρωταγωνιστούν: Βλαντιμίρ Σβίρσκιυ, Βλάντισλαβ Αμπάσιν, Σεργκέι Κολέσοφ.

Στις 15 Νοεμβρίου οι σινεφίλ θα απολαύσουν «Παρενέργειες» με τους: Τζουντ Λο, Ρούνι Μάρα, Κάθριν Ζίτα -Τζόουνς, Τσάνινγκ Τέιτουμ. Στις 22 Νοεμβρίου προγραμματίζεται «Το Κυνήγι» του Τόμας Βίντερμπεργκ. Πρωταγωνιστούν: Μαντς Μίκελσεν, Τόμας Μπο Λάρσεν, Ανίκα Βέντερκοπ, Λάσε Φόγκελστρεμ, Σούσε Γολντ.

Στις 29 Νοεμβρίου θα προβληθεί «Η Ζωή μιας Αλλης» με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Ματιέ Κασοβίτς, Ορ Ατικά, Ντανιέλ Λεμπράν, Βερνόν Ντομπτσέφ, Ιβί Ντασαρί-Λε Μπεόν.

Στις 6 Δεκεμβρίου οι σινεφίλ θα παρακολουθήσουν την ταινία «Λόρενς για Πάντα» με τους: Μελβίλ Πουπό, Σουζάν Κλεμάν, Νάταλι Μπέι, Μόνια Τσόκρι. Έργο του χαρισματικού σκηνοθέτη Xavier Dolan. Στις 13 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα «Μαθήματα Ζωής» του Τόνι Κέι με τους: Αντριεν Μπρόντι, Κριστίνα Χέντρικς, Μπράιαν Κράνστον, Τζέιμς Κάαν, Λούσι Λίου, Μπλάιθ Ντάνερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν. Στις 20 Δεκεμβρίου ακολουθεί η ταινία «Με Λένε Ερνέστο», μια τρυφερή ιστορία με τους: Νατάλια Ορέιρο, Τεό Γκουτιέρες Ρομέρο, Ερνέστο Αλτέιρο, Μαγιάνα Νέιβα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου