ΕΞΟΔΟΣ

Δημιουργία με αξιώσεις

δημιουργία-με-αξιώσεις-662511

Η αριστουργηματική ταινία του Ντέιβιντ Φράνκελ «Ποτέ δεν είναι αργά» θα προβληθεί από σήμερα Τρίτη 24 έως την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 9.30 μ.μ. στο θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική» και στο πλαίσιο του Ciné Μεσόγειος. Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Καρέλ. Η ταινία απέσπασε υποψηφιότητα Α΄ Γυναικείου Ρόλου (για την Μέριλ Στριπ) στην κατηγορία κωμωδίας – μιούζικαλ στις «Χρυσές Σφαίρες». Ισορροπία μεταξύ δράματος και κωμωδίας, με εξαιρετικές ερμηνείες και λιτή κινηματογράφηση, διακοσμημένη με εύθυμες ανάλαφρες πινελιές.

Ο σκηνοθέτης David Frankel κουβαλάει την εμπειρία σοφιστικέ κωμωδιών, καθώς και επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς «Sex & the City». Το τρίο των λαμπερών πρωταγωνιστών (Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell – παίζουν για πρώτη φορά μαζί) είναι το βασικό ατού της ταινίας και μοιάζει το πιο κατάλληλο να αναδείξει τις κωμικές προεκτάσεις μιας κουρασμένης πολύχρονης σχέσης. Η έμπειρη συγγραφέας και παραγωγός της αμερικάνικης τηλεόρασης Vanessa Taylor, γράφει για πρώτη φορά ένα σενάριο για κινηματογράφο. Οι πρωτότυπες συνθέσεις του Theodore Sapiro συνθέτουν ένα ιδανικό soundtrack.

Μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, η Μέιβ (Μέριλ Στριπ) αισθάνεται την ανάγκη να ανανεώσει τη σχέση της με το σύζυγό της, Άρνολντ (Τόμι-Λι Τζόουνς), πριν αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα διαζυγίου. Η ευκαιρία τής δίνεται όταν πληροφορείται την ύπαρξη του δρα Μπέρνι Φελντ (Στιβ Καρέλ), ενός φημισμένου ψυχοθεραπευτή – συμβούλου γάμου. Η Μέιβ και ο Άρνολντ θα μπουν στο αεροπλάνο για να επισκεφθούν το δόκτορα στην πόλη του, Great Hope Springs (εξ ου και ο αγγλόφωνος τίτλος της ταινίας), προετοιμασμένοι για ένα σαββατοκύριακο εντατικής θεραπείας πάνω σε θέματα γάμου. Τι ελπίδες έχει άραγε το μεσήλικο ζευγάρι να γλιτώσει την αποξένωση και να θέσει τη σχέση του σε νέες βάσεις, ξαναβρίσκοντας το πάθος της νιότης;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου