ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

στο-βόλο-ο-μιχάλης-χατζηγιάννης-690900

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει», το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και ξεσηκώνει το κοινό, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 21.30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Special guest της βραδιάς είναι ο Μηδενιστής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό.

Αγαπημένες δημιουργίες όπως οι παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»… ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «Πλάι – Πλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, συνθέτουν το συναρπαστικό μουσικό κολλάζ της βραδιάς. Παράλληλα όμως οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους, ερμηνεύοντας το «Σε έναν Τοίχο», που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα, αλλά και σε άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις.

Η τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία του Βόλου είναι 12 ευρώ (προπώληση) και 15 ευρώ (πόρτα). Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στα καταστήματα Public, Classic, το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και το Δίαυλο. Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου