Θέατρο σκιών

Τελευταία ενημέρωση: 2013-09-02, 18:01:27
Θέατρο σκιών

Το θέατρο σκιών του Δήμου Βουγιούκα θα παρουσιάσει κλασικά έργα του λαϊκού μας ήρωα, για δύο ακόμη παραστάσεις κάθε Δευτέρα στο θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική», στο Βόλο. Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και την επόμενη Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 21:00 και τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Ο πολυπράγμων Δήμος Βουγιούκας, ο οποίος είναι εξαιρετικός σολίστ στο ακορντεόν, έχει συνεργαστεί με γνωστούς ερμηνευτές όπως ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, η Νένα Βενετσάνου, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Χρίστος Τσιαμούλης, ο Πέτρος Γαϊτάνος, η Σοφία Παπάζογλου, ο Γ. Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός κ.α. Συμμετέχει στην ορχήστρα «Εστουδιαντίνα»  Νέας Ιωνίας ως σολίστ και ενορχηστρωτής και αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά της μέλη.

Εχει συνεργαστεί με την ορχήστρα νυκτών εγχόρδων «Άττικα» παίζοντας μουσικές ρετρό, καντσονέτες κ.α. Το ενεργητικό του εμπλουτίζεται και με συναυλίες εκτός Ελλάδας, στην Ελβετία, στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Ουκρανία, στη Γερμανία, στην Πορτογαλία στην Νέα Υόρκη, και στην Τουρκία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=