ΕΞΟΔΟΣ

Τραγουδοποιός με άποψη

τραγουδοποιός-με-άποψη-710579

Ο αγαπημένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου από την κοιλάδα των Τεμπών επισκέπτεται το Βόλο για μια μεγάλη εμφάνιση στο τελείωμα του καλοκαιριού και θα εμφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας.

Η Plenty Projects σε συνεργασία με τη διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Βόλου προσκαλεί όλους τους συμπολίτες σε μια μεγάλη συναυλία με παράλληλο κοινωφελή χαρακτήρα. Όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία καλούνται να φέρουν μαζί τους σχολικά είδη στην εκδήλωση, τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα μοιραστούν σε μαθητές του Βόλου που το έχουν ανάγκη.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έρχεται στο Βόλο και θα παρουσιάσει ένα τρίωρο πρόγραμμα κατά πολύ ανανεωμένο, βασιζόμενο σε όλη τη δισκογραφική του κατάθεση από «Αγία Νοσταλγία» μέχρι και «Μαγγανείες», με μελωδίες που θα ξορκίσουν το μούδιασμα και την κατήφεια των ημερών.

Μαζί με το Θανάση Παπακωνσταντίνου στο λαούτο και το μπουζούκι, η μοναδική Ματούλα Ζαμάνη στο τραγούδι. Επίσης θα εμφανιστεί το μεγάλο σχήμα που αποτελούν οι αξιόλογοι μουσικοί και σταθεροί συνοδοιπόροι: Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (Κιθάρα, λαούτο), Κώστας Παντέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Χρυσόστομος Μπουκάλης μπάσο, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος τρομπέτα-φλικόρνο, Γιάννης Αντωνιάδης κλαρίνο, Κωστής Ζουλιάτης πλήκτρα, Αλέξανδρος Κτιστάκης τραγούδι.

Η τιμή εισιτηρίων είναι στην προπώληση10 ευρώ και στο ταμείο 13 ευρώ. Τα σημεία διάθεσης εισιτηρίων είναι: Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο, Ελεφαντας coffee bar,

Τσιπουραδικο «Η Γιώτα» (Παλιά Βόλου, Τσαριτσάνης και Κροκίου). Η έναρξη προπώλησης ξεκινάει μετά την 21η Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6972 205007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου