ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία με την Εστουδιαντίνα

συναυλία-με-την-εστουδιαντίνα-716949

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο Σιδηροδρομικό σταθμό Μηλεών Πηλίου, σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ. η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, επιλέγει να γιορτάσει τη δεκαπεντάχρονη πορεία της σε μια μοναδική συναυλία, με προσκεκλημένους τον Μπάμπη Τσέρτο, την Ειρήνη Τουμπάκη και με τη φιλική συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου.

Ηχοι και μουσικές από τη δισκογραφία της Εστουδιαντίνας, αρμονικά δεμένοι με την ελληνική μουσική παράδοση. Αποσπάσματα από τα δεκαπέντε ΑLBUM της ορχήστρας και από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου. Μοναδικές ερμηνείες από τον Αντώνη Ρέμο, που για πρώτη φορά συμπράττει με την Εστουδιαντίνα σε ένα ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς ήχους, μέσα από σπουδαία τραγούδια Ελλήνων Δημιουργών. Ένα πρόγραμμα γεμάτο εναλλαγές και εκπλήξεις με την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή της Εστουδιαντίνας Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Σολίστες της Εστουδιαντίνας είναι οι: Ανδρέας Κατσιγιάννης, σαντούρι, Κυριάκος Γκουβέντας, βιολί, Σταύρος Κουσκουρίδας, κλαρίνο, Φίλιππος Ρέτσιος, πιάνο,

Δήμος Βουγιούκας, ακκορντεόν, Νίκος Μέρμηγκας, μπουζούκι – λάφτα, Κώστας Γεδίκης, μπουζούκι-μαντολίνο, Απόστολος Μόσιος, φωνή – κιθάρα, Νίκος Μπαίμπας, κανονάκι, Ανδρέας Παπάς, κρουστά, Γιάννης Πλαγιανάκος, κόντρα μπάσο,Δημήτρης Ρέππας, μπουζούκι.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλεών, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Φιλιππίδεια 2013». Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου