ΕΞΟΔΟΣ

Προβολή στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

προβολή-στο-αρχοντικό-ζαφειρίου-717930

Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής παρέμβασης «Ιωλκός» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου συνεχίζει τις προβολές του, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου στον Άγ. Ονούφριο. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. προγραμματίζεται η προβολή της ταινίας «Οι Άθικτοι» σε σκηνοθεσία των Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ όπου πρωταγωνιστούν οι Φρανσουά Κλιζέ, Ομάρ Σι.

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός δισεκατομμυριούχου αριστοκράτη, ο οποίος, έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα τον Ντρις, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Δυο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρ’ όλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δε φαντάζει.

Οι «Άθικτοι» είναι μια ταινία για τη φιλία, για τη χαρά της ζωής και το άνοιγμα σε νέους κόσμους και εμπειρίες, ακόμη και μετά από μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή!

Η ταινία, θεωρείται ήδη παγκόσμια επιτυχία. Μόνο στη Γαλλία, έχει κερδίσει την 3η θέση στο Γαλλικό Box Office όλων των εποχών, πλησιάζοντας τα 15 εκατομμύρια εισιτήρια, μέσα σε 12 μόλις εβδομάδες προβολής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι φίλοι του σινεμά μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά ένα τρόφιμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου