ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιά με τζάζ διάθεση

βραδιά-με-τζάζ-διάθεση-722935

Ανανεώνοντας το πιστό ραντεβού με το φιλόμουσο κοινό της πόλης, συνεχίζονται οι μουσικές παραστάσεις στο Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου, σε ένα πανέμορφο χώρο περιτριγυρισμένο από πλούσια δέντρα, που συνδυάζει το φυσικό τοπίο με την καλή μουσική.

Εξερευνώντας τα χρώματα της φωνής ως όργανο στην τζαζ και αλληλεπιδρώντας με τα υπόλοιπα μουσικά όργανα, με στόχο τη δημιουργία διαφορετικών ηχητικών τοπίων, οι «Jazz Bound» φιλοξενούνται σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 22.30 στο Μουσικό Κήπο, με μια έντονα διαλεκτική και αυτοσχεδιαστική διάθεση.

Οι «Jazz Bound» αποτελούνται από τους: Ειρήνη Κωνσταντινίδη, φωνή, Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλο, κιθάρα, Γιώργο Γαλόπουλο, κοντραμπάσο και Θάνο Χατζηαναγνώστου, τύμπανα.

Οι τέσσερις μουσικοί συνδιαλέγονται και αυτοσχεδιάζουν πάνω σε συνθέσεις των Theloniοus Monk, Wayne Shorter, Cole Porter καθώς και σε πολλά ακόμα κομμάτια του jazz songbook, δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και απόλαυσης της μουσικής. Ο Μουσικός Κήπος – Λυχνάρι βρίσκεται στην παραλία Αγριάς και το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 6971.924660.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου