ΕΞΟΔΟΣ

Επίδειξη μόδας στο Pleasures seaside café + more

επίδειξη-μόδας-στο-pleasures-seaside-cafe-more-724168

Τo θερμόμετρο ανέβηκε επικίνδυνα το Σάββατο 8 Ιουνίου στη παραλία του Βόλου όταν καλλίγραμμα μοντέλα έκαναν την εμφάνιση τους μέσα από ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για την επίδειξη που διοργάνωσε ο Νίκος Λάσκαρης στο Pleasures seaside café + more για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η ομάδα του Νίκου αποτελούνταν από την Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου , την Μαίρη Καραπαναγιώτου, το Στέφανο Παπαδόπουλο ,ο Μάριος Κάψας και φυσικά τη Star Hellas 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη.

Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν τα καταστήματα Yamamay (Σπυρίδη 38) , Cougar (Δημητριάδος 225), Benetton-Sisley (Ερμού 68), OGGI (Δημητριάδος 201-205) El amore (Αναπαύσεως 61) και τα οπτικά Δημητριάδης (Ερμού 138). Την παρουσίαση της βραδιάς την είχε αναλάβει η Ανθή Βούλγαρη και τη μουσική επιμέλεια ο Γιάννης Λιόλιας.

Η έναρξη στη πασαρέλα ξεκίνησε από παιδικές φαστούλες που έκλεψαν τη παράσταση με την άνεση τους στο φακό και παρουσίασαν τη καλοκαιρινή κολεξιόν από το κατάστημα Benetton. Τη σκυτάλη παρέλαβαν τα υπέροχα κορίτσια και αγόρια με ένα πραγματικά ασυνήθιστο τρόπο. Τα καλλίγραμμα μοντέλα με άκρος καλοκαιρινή διάθεση έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από το ιστιοπλοϊκό που ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα της παραλίας του Βόλου. Η επίδειξη ξεκίνησε με τη καλοκαιρινή κολεξιόν του καταστήματος Yamamay και ανέβασαν τη θερμοκρασία με τα αποκαλυπτικά μπικίνι και τα αέρινα παρεό. Δυναμική εμφάνιση έκαναν οι στιλιστικές εμφανίσεις του καταστήματος αθλητικών ειδών Cougar με τα καυτά σορτς που συνδυάζουν την άνεση και το στυλ. Η casual συλλογή των καταστημάτων Benetton-Sisley δε θα μπορούσε να λείψει και από τη φετινή διοργάνωση που μας αποκάλυψε τις νέες τάσεις της μόδας για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια. Εντύπωση έκανε η μοναδική συλλογή ρούχων του καταστήματος OGGI με επίσημο ένδυμα για άνδρες και γυναίκες με ρούχα που αναδεικνύουν το στυλ κάθε τύπου.

Φωτογραφία: Summer Fashion Avenue 2013!

Την επίδειξη έκλεισαν οι μοναδικές δημιουργίες του καταστήματος El amore με τα υπέροχα κομψά νυφικά για όλα τα γούστα για τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Φυσικά, το styling ολοκληρώθηκε με τα μοναδικά γυαλιά ηλίου του καταστήματος οπτικών Δημητριάδης με τα απίστευτα σχέδια και χρώματα.

Τέλος, η σχολή χορού Libre Dance μας διασκέδασε και μας ξεσήκωσε με της χορευτικές φιγούρες υπό τη καθοδήγηση της Νενα Τσιαμάγκα!

Τα μαλλιά επιμελήθηκε το Hair Spa και το μακιγιάζ το κατάστημα MAC. Υποστηρικτές της βραδιά ήταν Power 100,2 – Astra TV- Φυταριά – Grapheteria –Himera-sailing και το ξενοδοχείο Νεφέλη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα καταστήματα που συμμετείχαν και ανέδειξαν τη δυναμική της αγοράς του Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει στη παραλία του Βόλου και φυσικά μπράβο στο κόσμο που στηρίζει και παρακολουθεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου