ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

συναυλία-με-τον-αλκίνοο-ιωαννίδη-726283

Συναυλία με τον δημοφιλή ερμηνευτή Αλκίνοο Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Μαζί του θα εμφανιστεί ο Γιώργος Καλούδης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Plenty Projects με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου – Διεύθυνση Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα πρωταγωνιστήσει σε ένα μαγευτικό υπαίθριο live, παρέα με τον σταθερό μουσικό συνοδοιπόρο του, τον εξαιρετικό τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη. Ανανεωμένος, μετά από έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα, παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση. Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους. Αυτοσχεδιαστική ελευθερία, χαρά στο τραγούδι, προσήλωση στην ουσία και σεβασμό στην απλότητα. Η παράσταση έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και στην Επίδαυρο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έχει συνεργαστεί με διάφορα σύνολα, όπως με την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις, τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και την Κρατική Ορχήστρα της Ελλάδας. Επίσης έχει εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Θέατρο Λυκαβηττού, ενώ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Τέλος, έχει δώσει πολλές συναυλίες στο εξωτερικό, όπως στη Νέα Υόρκη, την Ιντιάνα, το Σικάγο, το Λονδίνο, καθώς και στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Γαλλία, τη Γεωργία, την Αργεντινή και την Αίγυπτο στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα εγκαίνια της Νέας Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

Η τιμή εισιτηρίων στα σημεία προπώλησης είναι 12 ευρώ. Η γενική είσοδος στο ταμείο κοστίζει 15 ευρώ και 12 ευρώ είναι αντίστοιχα το εισιτήριο για φοιτητές και ανέργους. Τα μειωμένα εισιτήρια των 10 ευρώ εξαντλήθηκαν. Συνεχίζεται η προπώληση- αριθμημένα 700 εισιτήρια στην τιμή των 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι: Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου & Δημητριάδος), Ελέφαντας coffee bar (Τάκη Οικονομάκη 70Α) και Δίαυλος κέντρο Νεότητας (Τοπάλη & Δημητριάδος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου