ΕΞΟΔΟΣ

Διεθνής διοργάνωση

διεθνής-διοργάνωση-726427

Δύο εβδομάδες πέρασαν από τη λήξη του μεγάλου Festival χορού που πραγματοποιήθηκε στην Αγριά Βόλου, στο ξενοδοχείο Valis στο διάστημα από 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου. To Greek Salsa Bootcamp διοργανώθηκε και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τους Salsa Y sueño και συγκέντρωσε εκατοντάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεγάλοι χορευτές παρέδωσαν μαθήματα και χάρισαν φαντασμαγορικά shows στους παρεβρισκόμενους. Ανάμεσά τους και οι Adrian & Anita, πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Salsa από την Ισπανία καθώς και η Κουβανή Oli Rizo και ο Βραζιλιάνος Alex Lima.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας παραδίδονταν μαθήματα χορού για όλα τα επίπεδα σε τρεις παράλληλες αίθουσες ενώ τα βράδια ο συνεδριακός χώρος του Valis Resort υποδέχτηκε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, djs και άλλο κόσμο που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τα shows και τα πάρτι που διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το χορευτικό αυτό τριήμερο συγκέντρωσε στη πόλη μας επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και από τη Βουλγαρία, την Κύπρο, αλλά και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Το επόμενο Greek Salsa Bootcamp προγραμματίζεται πάλι για του χρόνου στις 4-6 Ιουλίου 2014 στο Βόλο, στo ξενοδοχείο Valis με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας Salsa σκηνής. «Μέχρι τότε οι Salsa Y sueño θα σας κρατήσουν παρέα όλο το χρόνο με τα parties τους που μπορείτε να βρείτε σε εβδομαδιαία βάση», υπογραμμίζουν τα μέλη της δραστήριας ομάδας. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου