«Ενα βότσαλο στη λίμνη»

Τελευταία ενημέρωση: 2013-05-24, 14:45:15
«Ενα βότσαλο στη λίμνη»

Την κλασσική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ένα βότσαλο στη λίμνη» παρουσιάζουν οι «Σκηνοβάτες», σήμερα στις 9.30 μ.μ. στην Παλαιά Ηλεκτρική.

Οι «Σκηνοβάτες» ανεβαίνουν και πάλι στην σκηνή για να μοιραστούν με τους φίλους του θεάτρου το κέφι, το γέλιο, τη ζωντάνια, την αγάπη για το θέατρο.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους με τα θεατρικά έργα «Ο Κουνενές» του Κ. Πρετεντέρη και «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» των Αλ. Σακελλάριου – Χρ. Γιαννακόπουλου, επανέρχονται και φέτος, με μία κωμωδία πάλι, αξέχαστη και αυτή απο το αγαπημένο ασπρόμαυρο σινεμά, γραμμένη από το ίδιο πετυχημένο δίδυμο Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου, το «Ένα βότσαλο στη λίμνη».

 Οι συγγραφείς καταφέρνουν και πάλι, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, να εντάξουν μέσα στην κωμωδία εκείνα τα τραγικά στοιχεία που ενισχύουν την κωμικότητα και κάνουν μια απλή ηθογραφία να μοιάζει όλο και περισσότερο με την καταγραφή της καθημερινότητας του καθένα μας.

Μέσα από το λεπτό χιούμορ μιας τρυφερής και ρομαντικής ματιάς, που οδηγεί το θεατή στην απόλυτη ταύτισή του με τους ήρωες. Κι ας έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από τότε που πρωτογράφτηκε το έργο. Οι χαρακτήρες είναι πια κλασσικοί. Άλλωστε ποτέ δε θα πάψουμε να νοσταλγούμε το μελαγχολικό ήχο μιας λατέρνας, που χάθηκε για πάντα στο αγέρι των καιρών, όπως χάθηκαν και οι παλιές γειτονιές και όλοι εκείνοι οι αλησμόνητοι ήρωες......

Πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Απόστολος Πλακόπουλος.

Παίζουν επίσης οι: Εβίτα Αλεξάνδρου, Ειρήνη Σκουλή, Ηρώ Μόσχου, Σόφη Ηλιάδη, Γιώργος Αποστολίδης, Νικόλας Πλακόπουλος, Ελένη Καββαδία, Νίκος Παλιούρας. Ζωντανή ορχήστρα από τους Νίκο Παπαργύρη (πλήκτρα), Στάθη Καραδημητρίου (ακορντεόν) και Κώστα Μιχόπουλο (μπουζούκι). Τραγουδούν ο Νίκος Παπαργύρης, η Σόφη Ηλιάδη και η Ελένη Καββαδία. Έκτακτη συμμετοχή Δημήτρης Καρατζόγλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και καλούνται παράλληλα όσοι έχουν τη δυνατότητα και την ευγενή προαίρεση να ενισχύσουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου, να προσκομίσουν κατά την προσέλευσή τους τρόφιμα δικής τους επιλογής ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

           

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=