ΕΞΟΔΟΣ

Προβολές στην «Εξωραϊστική»

προβολές-στην-εξωραϊστική-774406

Ογδόντα τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος του Βόλου, «Εξωραϊστική», ο οποίος θα ανάψει και φέτος τα φώτα του απόψε, με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Οι μαχητές των δρόμων» («Fast and furious 6»), που θα προβληθεί στις 20.45 και στις 23.00. Ο μοναδικός θερινός κινηματογράφος της περιοχής μας, ανοίγει τις πύλες του στο κινηματογραφόφιλο κοινό, προβάλλοντας δύο ταινίες την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και κάθε Παρασκευή και κάνοντας πρεμιέρα με ευρωπαϊκό και ποιοτικό σινεμά, ενώ κάθε Δευτέρα, θα προβάλλονται παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο, για τους λιλιπούτειους φίλους των θεαμάτων.

Σκηνοθέτης της ταινίας «Fast and furious 6» είναι ο Justin Lin, σεναριογράφος ο Chris Morgan, συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία είναι ο Gary Scott Thompson. Παίζουν οι ηθοποιοί : Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Dwayne Johnson.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, μετά τη ληστεία στο Ρίο, ο Ντομινίκ Τορέτο και οι άντρες του είναι πλέον πλούσιοι, αλλά το εγκληματικό τους παρελθόν τους αποτρέπει από το να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Τότε, ο πράκτορας Λουκ Χομπς της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας τους κάνει μια προσφορά που δεν μπορούν να απορρίψουν: θα πάρουν πλήρη συγχώρεση για τα εγκλήματα τους εάν βοηθήσουν να συλληφθεί μία φονικά εξοπλισμένη οργάνωση, με επικεφαλής έναν εγκληματικό εγκέφαλο και δεύτερο στην τάξη την αδίστακτη Λέτι Ορτίζ, την πρώην του Ντομινίκ που νόμιζαν ότι είχε πεθάνει. Η ταινία έχει συναρπαστική κινηματογραφική πλοκή και διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου