ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία σπουδαστών μουσικής

συναυλία-σπουδαστών-μουσικής-790116

Η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του Ωδείου «Ρυθμός» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8.30 μμ στην Παλιά Ηλεκτρική. Στο τμήμα διδάσκουν ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης.

Και οι δύο διδάσκοντες έχουν μεγάλη θητεία στο χώρο της μουσικής, με εκατοντάδες εμφανίσεις, σε όλη την Ελλάδα με την καλλιτεχνική τους ομάδα, με δισκογραφία, ζωντανές ηχογραφήσεις, παραστάσεις σε μουσικές σκηνές, σε θέατρα, σε αφιερώματα, σε λαϊκές βραδιές, κ.α.

Στη φετινή συναυλία θα ακουστούν τραγούδια νεότερα και παλιότερα, από όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού, πολλών δημιουργών συνθετών και τραγουδοποιών, στιχουργών και ποιητών, όπως Χατζιδάκι, Γκάτσου, Ζαμπέτα, Βίρβου, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Τσιτσάνη, Βαρδή, Δερβενιώτη, Περίδη, Μαρκόπουλου, Μουζάκη, Λ.Παπαδόπουλου, Πλέσσα, Μαχαιρίτσα, Καλδάρα, Σούση, Θεοδωράκη, Ελύτη, Ρεμπούτσικα, Μπουλμέτη, Χατζηνάσιου, Βαγιόπουλου, Κουκουσέλη, Παρθένη, Π. Θαλασσινό, Τόκα, Καμπανέλη, Σπανού, Μικρούτσικου, Παπαδημητρίου, κ.α.

Στη συναυλία παίρνουν μέρος με αλφαβητική σειρά οι σπουδαστές: Νίκος Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βαρδάκης, Αμφιτρίτη Καραβίδα, Βαϊα Καρασάββα, Χρήστος Μάγνης, Γιάννης Μαλαχιάς, Ευγενία Μαλιδέλη, Στέλλα Μιχολίτση, Νεφέλη Σγατζή, Σταυρούλα Συμιακάκη, Παναγιώτα Τζοάνου, Μυρτώ Φωτίου. Συμμετέχει επίσης στο Φλάουτο η Δάφνη Βέντσα.

Τους σπουδαστές συνοδεύει στο πιάνο ο Ζαφείρης Κουκουσέλης, ο οποίος έχει ενορχηστρώσει αρκετά τραγούδια που ακούγονται μέσο υπολογιστή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου