ΕΞΟΔΟΣ

Τρεις ξεχωριστές φωνές

τρεις-ξεχωριστές-φωνές-792887

Τρεις ερμηνευτές, τρεις τραγουδοποιοί, τρεις μουσικοί που εναλλάσσουν τους ρόλους τους και κάνουν βουτιά σε αυτό που ενώνει και τους τρεις, την αγάπη τους για την μουσική, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Vox music stage, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο ROUS και ο George Gaudy, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και το ταλέντο τους, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Ιστορίες εκατομμυριούχων που γίνονται μαριονέτες με στόχο άλλοτε την χαρά και άλλοτε την έμπνευση. Ιστορίες που συμβαίνουν και εξελίσσονται στην σημαδεμένη πόλη της Αθήνας που ακόμα γεννάει ανησυχίες και δημιουργία. Μια συνεργασία που ξεκίνησε από παιχνίδι και αγάπη για την μουσική και έγινε αργότερα η ιδέα αυτής της μουσικής συνεύρεσης. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Rous και ο George Gaudy μαζεύτηκαν, έπαιξαν για ώρες σε σπίτια και σε studios για την δική τους χαρά και μετά από πολλές τέτοιες μουσικές συνευρέσεις αποφάσισαν να βάλουν και το κοινό στην παρέα τους. Οι βραδιές των GRooMZ ανοίγουν και κλείνουν με ένα ειδικό dj set από τον Πάνο Σουρούνη.

Οι GRooMZ παίζουν: τύμπανα και percussion, μπάσο, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, πλήκτρα, ακορντεόν, sampler, loopers, φυσαρμόνικες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Plenty Projects.

Οι πόρτες ανοίγουν μετά τις 10.30 μμ και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα Ελέφαντας coffee bar (Τ. Οικονομάκη 70Α), Casablanca Cinephile (Δημητριάδος 163), Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου & Δημητριάδος)

Πληροφορίες δίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ενώ το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 24210 35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου