ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο ο Γιάννης Αγγελάκας

στο-βόλο-ο-γιάννης-αγγελάκας-713550

Στην μουσική σκηνή του Vox θα εμφανιστεί απόψε ο Ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του. Ο Ντίνος Σαδίκης στο μπαγλαμά, ο Χρήστος Χαρμπίλας στα ηλεκτρονικά, ο Τίτος Καργιωτάκης στην κονσόλα του ήχου και ο Στάθης Αραμπατζής στην κιθάρα, έρχονται με τη συναυλία τους στο Βόλο, για να φέρουν την άνοιξη με ένα μοναδικό τρόπο.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Mε χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, καταφέρνει να μας συναρπάζει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του και να απογειώνει τη διάθεση μας σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα. Για τρίτη φορά στην πόλη του Βόλου σε συνεργασία με την ομάδα Plenty, μετά από τις αξέχαστες βραδιές στο VOLUME festival και παρέα με τον Ψαρογιώργη πέρυσι, επιστρέφει για να ανταμώσει τις ψυχές του βολιώτικου κοινού και να τις σηκώσει πιο ψηλά.

Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια αλλά και μέρος από τη νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί ήδη. «Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες» όπως αναφέρει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας. Αξιόλογες μουσικές περγαμηνές διαθέτουν και τα μέλη του σχήματος που τον συνοδεύει. O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους «Εν Πλω» το 1985, ένα συγκρότημα σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους «Επισκέπτες», των οποίων μέλος ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους «Επισκέπτες» και στους «Λύκους». Ο Τίτος Καργιωτάκης πιστός ηχητικός συνεργάτης, θα έχει τον έλεγχο της κονσόλας, άλλη μια φορά.

Ο Γιάννης Αγγελάκας πρόσφατα είχε σχολιάσει: «Η αληθινή μουσική και η τέχνη οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα, τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν αλλά και τα καλύτερα όταν δυστυχούν και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι ανθίζει η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε. Ας το κάνουμε alltogethernow».

Όπου κι αν εμφανίζονται ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσηκώνουν το κοινό. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους…

Οι πόρτες του Vox music stage ανοίγουν απόψε μετά τις 10:30μμ, η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα : Ελέφαντας coffee bar (Τ.Οικονομάκη 70Α), Casablanca Cinephile (Δημητριάδος 163), Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου και Δημητριάδος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου