ΕΞΟΔΟΣ

Νεανική συνάντηση

νεανική-συνάντηση-714893

Οι Ρόδες United και μαζί τους οι Bangies live από την Αθήνα θα εμφανιστούν σήμερα στις 10 μμ στην μουσική σκηνή «Vox» που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η ιστορία από τις Ρόδες, μια πιο ιδιαίτερες μπάντες είναι λίγο πολύ γνωστή: ως οντότητα στα μουσικά πράγματα ήρθε και τάραξε τα νερά πριν από 10 χρόνια. Με παρελθόν σε hiphop και rock σχήματα, τα μέλη της υπερομάδας ένιωσαν το δικό τους αποτύπωμα να βρίσκει τα χαμένα ίχνη της Ποίησης, της μελωδίας και των beats χωρίς προσπάθεια, αλλά πάντα με το δικό τους τρόπο -δισκογραφικά και live- κατάφεραν μεγάλη επιτυχία. Με νέα σύνθεση και ανανεωμένη διάθεση πλέον, οι Ροδες United είναι εδώ. Ο Νικήτας Κλιντ πιο ορεξάτος από ποτέ, το σχήμα δεμένο και με όλα τα γνωστά κομμάτια από την αρχή της πορείας τους, μέχρι νέες ακυκλοφόρητες ιδέες που αναμένεται να βγουν προς τα έξω στο 2013.

Οι Bangies live, αντίστοιχα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με Reggae, Dub και Hip hop κουλτούρα και αναπτύσσουν πολύ αξιόλογη δραστηριότητα. Στην αποψινή μουσική συνάντηση θα παρουσιάσουν beats και rhymes. Η τιμή εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Ελεφαντας coffee bar, Παπασωτηρίου και Casablanca cinephile.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου