ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο οι «Locomondo»

στο-βόλο-οι-locomondo-715938

Στο Βόλο θα βρίσκονται σήμερα οι «Locomondo», το αγαπημένο συγκρότημα που προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού σε κάθε του εμφάνιση. Οι «Locomondo» θα εμφανιστούν απόψε στο «See you» live στις 22.30 σε μια συναυλία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η μεγάλη μουσική παρέα του ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμού έχει κερδίσει τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων, εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτυ, όπου τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

To γκρουπ ακολουθεί μια πάρα πολύ αξιόλογη πορεία και μάλιστα το 2011 κυκλοφόρησε σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία το CD “Best of” , μια συλλογή με επιλογή από τραγούδια των δίσκων του συγκροτήματος που όμως περιέχει και ένα καινούργιο κομμάτι, μια Reggae διασκευή στο γερμανικό hit της δεκαετίας του 70 «Griechischer Wein» (ελληνικό κρασί) του γνωστού αυστριακού τραγουδιστή και συνθέτη Udo Jürgens. Η μουσική επιμέλεια του κομματιού γίνεται στο Βερολίνο σε συνεργασία με τον Marco Baresi, παραγωγό και ντράμερ της Far East Band που συνόδευε έπι χρόνια τον γερμανό Reggae Star Gentleman. Αργότερα την ίδια χρονιά το”Best of” κυκλοφορεί και σε συλλεκτικό βινύλιο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Το 2012 κυκλοφορεί το DVD «Theatro Petras 2011- Live» από την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα στο Θέατρο Πέτρας.

Το συγκρότημα από το 2006 ως σήμερα βρίσκεται σχεδόν κάθε χρόνο εκτός Ελλάδας για εμφανίσεις σε γνωστούς συναυλιακούς χώρους στη Γερμανία, αλλά και σε Ολλανδία, Αυστρία, Τουρκία και Βουλγαρία. Οι Locomondo έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα συναυλίες γνωστών ονομάτων όπως: Manu Chao, Patty Smith, the Wailers, Alpha Blondy, the Skatalites, Chumbawamba, Culture, Mad Professor, Amparanoia, Ojos de Brujo, Aswad και Ska Cubano, ενώ παράλληλα έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και με γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ και στην προπώληση 10 ευρώ. Προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα : Elefantas coffee bar, Casablanca Cinephil και «See you» live (13:00-18:00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου