ΕΞΟΔΟΣ

Κωμωδία στην Π. Ηλεκτρική

κωμωδία-στην-π-ηλεκτρική-715940

Μια ενδιαφέρουσα ερωτική κωμωδία που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα, το έργο του Ιωάννη Χαλαντώνη με τίτλο «Απ’ την πρώτη στιγμή», θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου, σε δύο παραστάσεις στις 18.00 η απογευματινή και στις 21.00 η βραδινή, στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Στην παράσταση, που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Σολωμού. Την θεατρική διασκευή και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξης Γεωργούλης, τα σκηνικά-κοστούμια δημιούργησε η Ελενα Χριστούλη, την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Μακρίδης, τους φωτισμούς ο Μιχάλης Μπούρης και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Νίκος Μήτσας.

Η Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου. Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους.

Το διαμέρισμα του Φιλίππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός. Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή. Στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής… Θα βρει άραγε, ο ένας στον άλλο το ταίρι του;

Η γενική τιμή εισόδου είναι 17 ευρώ, το φοιτητικό-μαθητικό-ανέργων κοστίζει αντίστοιχα 13 ευρώ. Η προπώληση πραγματοποιείται στο Κέντρο Νεότητας «Δίαυλος» και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421025363. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου