«Απ’ την πρώτη στιγμή»

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-05, 15:10:37
«Απ’ την πρώτη στιγμή»

Μια ερωτική κωμωδία  που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα, το έργο του Ιωάννη Χαλαντώνη με τίτλο «Απ’ την πρώτη στιγμή»,  θα παρουσιαστεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, σε δύο παραστάσεις, 18.00 και 21.00 στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Σολωμού. Την θεατρική διασκευή και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξης Γεωργούλης, τα σκηνικά-κοστούμια δημιούργησε η Ελενα Χριστούλη, την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Μακρίδης, τους φωτισμούς ο Μιχάλης Μπούρης και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Νίκος Μήτσας. 

Το έργο θίγει, όπως προαναφέρθηκε, το "ό,τι δηλώσεις είσαι" ...αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν επιτρέπει σε κανένα να κρατήσει οποιαδήποτε πλαστή εικόνα έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του. Χωρίς εξαιρέσεις αυτό το φαινόμενο εφαρμόζεται ως κανόνας στις περιπτώσεις των ηρώων μας.

 Η Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου.  Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους.

 Το διαμέρισμα του Φιλίππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός. Από την πρώτη στιγμή  οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή. Στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του;

Η γενική τιμή εισόδου είναι 17 ευρώ, το φοιτητικό-μαθητικό-ανέργων κοστίζει αντίστοιχα 13 ευρώ. Η προπώληση πραγματοποιείται στο Κέντρο Νεότητας «Δίαυλος» και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421025363. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=