ΕΞΟΔΟΣ

Μελωδικές…ορθοπεταλιές

μελωδικέςορθοπεταλιές-14691

Το αγαπημένο σχήμα από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, τα «Κίτρινα ποδήλατα», που πορεύονται με γνώμονα την καλή μουσική, θα εμφανιστούν το Σάββατο 2 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Vox, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Tα «Κίτρινα Ποδήλατα» έρχονται με δυνατές μελωδίες, ισχυρά κοινωνικά μηνύματα, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω απ’ όλα αυθεντικότητα στις μουσικές αποσκευές τους. Το αγαπημένο σχήμα από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, που έχει κατακτήσει σημαντική θέση στις προτιμήσεις του κοινού, θα οδηγήσει νοερά τους πολυάριθμους φίλους του σε μια ιδιαίτερη μουσική διαδρομή, με φόντο τις δημιουργίες που συνθέτουν την μέχρι τώρα πορεία του. Θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Μη μ’ αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω φόρα», «Ακόμα μια ζωή» αλλά και νέα ακυκλοφόρητα μπλέκονται με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Εκπροσωπώντας τη νέα άποψη στο χώρο της ροκ έντεχνης σκηνής, τα «Κίτρινα ποδήλατα» μας καλούν να μοιραστούμε το βασικό μήνυμα πως μπορούμε ακόμη και σε αντίξοες εποχές με δουλειά, συνέπεια και μεράκι να δημιουργούμε και να προτείνουμε, ανατρέποντας αρνητικές ψυχολογίες και καταστάσεις.

Το συγκρότημα έχει αναπτύξει πολύ αξιόλογη διαδρομή και το 2004 στα Μουσικά Βραβεία Αρίων βραβεύτηκαν ως το καλύτερο έντεχνο συγκρότημα. Δισκογραφικά έχουν συνεργαστεί μέχρι στιγμής με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Ορφέα Περίδη, Γλυκερία, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τάνια Τσανακλίδου, Δέσποινα Ολυμπίου ενώ επί σκηνής έχουν συμπράξει με τους Ορφέα Περίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, Βασίλη Καζούλη, Νίκο Ζιώγαλα, Δέσποινα Ολυμπίου, Δημήτρη Σταρόβα, Όναρ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Στη μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή Vox, μαζί με τα «Κίτρινα Ποδήλατα» εμφανίζονται επί σκηνής οι μουσικοί : Γιώργος Ράλλης, τύμπανα, Κώστας Ξηρογιάννης, μπάσο. Τον ήχο επιμελείται ο Τάσος Μπότης και τους φωτισμούς ο Ανδρέας Κούρτης. Η τιμή της εισόδου είναι 10 ευρώ στο ταμείο και την προπώληση. Εισιτήρια διατίθενται από τα καταστήματα : Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Δημητριάδος με Κουμουνδούρου), Ελέφαντας coffee bar (Τ. Οικονομάκη 70), Casablanca Cinephile (Δημητριάδος 193). Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210- 35350.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου