ΕΞΟΔΟΣ

«Το Παιχνίδι της Μοναξιάς»

το-παιχνίδι-της-μοναξιάς-17517

«Το Παιχνίδι της Μοναξιάς» παρουσιάζει η Θρυαλλίδα στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, ανοίγοντας τον κύκλο των φετινών της παραγωγών με το έργο του αμερικανού Ουίλιαμ Γκίμπσον. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις πραγματοποιούνται σήμερα, αύριο, στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου, στις 21.15.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με πολλή μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ το 1958 με τους Χένρι Φόντα και Ανν Μπάνκροφτ, με τον τίτλο «Two for The Seesaw» (Δύο για τη Τραμπάλα). Το έργο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και αργότερα έγινε κινηματογραφική ταινία, με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Μίτσαμ και τη Σίρλεϊ ΜακΛέιν. Το τέλος του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Γκίμπσον είναι ταυτόχρονα η αρχή του προσωπικού έργου κάθε θεατή! Και σε αυτό ακριβώς συνίσταται η γοητεία του.

Στην παράσταση συμμετέχουν στον ρόλο του Τζέρι ο Στέφανος Λάππας και στον ρόλο την Γκίτλ η Ελευθερία Σαββάκη. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Λάππας, την μουσική επιμέλεια ο Φάνης Αλεξανδρής, τα σκηνικά η Θρυαλλίδα, τις φωτογραφίες – αφίσα : 3ίρις D.N.P. Photographers ( Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης, Δέσποινα Μαστοράκου ) και το πρόγραμμα ο Φάνης Αλεξανδρής.

Η «Θρυαλλίδα» είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα που δημιουργήθηκε το 2007 από την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γνωρίσουν από κοντά τη θεατρική έκφραση και δημιουργία. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή κέρδισε το κοινό της πόλης και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα τις παραστάσεις : «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» , «Ράφτης κυριών» , «Μπαμπάδες με Ρούμι» και «Υπάρχει και Φιλότιμο».

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου