ΕΞΟΔΟΣ

Η Μελίνα Κανά στο Βόλο

η-μελίνα-κανά-στο-βόλο-19202

Μία ξεχωριστή βραδιά με οικοδέσποινα τη μοναδική Μελίνα Κανά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του καλού τραγουδιού αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στην μουσική σκηνή Vox που βρίσκεται στο Μουσείο Τσαλαπάτα, στο Βόλο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζει ανανεωμένη ένα γεμάτο πρόγραμμα και δίνει ραντεβού με την πόλη.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της, ταξιδεύει το φιλόμουσο κοινό, ενώ με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι μέχρι γυναίκα.

Έχοντας ερμηνεύσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, μετά από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες συναντά το κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της.

Τραγούδια όπως τα: «Αερικό», «Μεταξωτά», «Μιλώ για σένα», «Βάλε κρασί» και άλλες αξέχαστες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει συνεργασίες της, όπως με τους Θανάση Παπακωσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Παντελή Θαλασσινό, αλλά και πολλούς άλλους, θα αναμειχθούν με διασκευές σε αγαπημένα της κομμάτια που θα τα ερμηνεύσει με το μοναδικό της τρόπο και είναι σίγουρο ότι η βραδιά θα αφήσει σε όσους τυχερούς παραβρεθούν εκεί, την πιο γλυκιά αίσθηση.

Επί σκηνής ο ξεχωριστός Μιχάλης Παπαζήσης στο τραγούδι και δύο κορυφαίοι μουσικοί: οι Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο και κιθάρα και Βαγγέλης Κονταράτος στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Η τιμή προπώλησης είναι 8 ευρώ και πραγματοποιείται από το Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Η τιμή εισιτηρίου στο ταμείο είναι 10 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου