ΕΞΟΔΟΣ

Τζαζ ηχοχρώματα

τζαζ-ηχοχρώματα-31658

Δύο διάσημοι μουσικοί της τζαζ θα φιλοξενηθούν το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 22.30, το Λυχνάρι – Μουσικός Κήπος, που βρίσκεται στην Αγριά.

Ο εκπληκτικός Αμερικανός σαξοφωνίστας Craig Bailey, επί δεκαεπτά χρόνια μόνιμο μέλος της ορχήστρας του Ray Charles συναντιέται ξανά με τον Κώστα Μαγγίνα για μια σειρά συναυλιών σ’ όλη την Ελλάδα. Μαζί τους εμφανίζονται δυο ξεχωριστοί μουσικοί, ο Αγαμέμνων Μάρδας στο ακουστικό μπάσο και o Χρήστος Γερμενόγλου στα τύμπανα.

Φημισμένος για τον ζεστό του ήχο, τον λυρισμό του αλλά και την ξεχωριστή σχέση που αναπτύσσει με το κοινό στις συναυλίες του ο Craig Bailey είναι ένας από τους πιο δραστήριους άλτο σαξοφωνίστες της Νέας Υόρκης. Μόνιμο μέλος της ορχήστρας του Ray Charles (από το 1987 μέχρι τον θάνατό του) και του κουαρτέτου του ντράμερ Akira Tana και του μπασίστα Rufus Reid έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς της jazz. Στο βιογραφικό του καταγράφονται συνεργασίες με θρυλικά ονόματα όπως οι: Tom Harrell, Bobby Watson, Art Blakey, Benny Carter, George Coleman, Al Grey, Mongo Santamaria, Ray Mantilla, Slide Hampton, Jimmy Heath, Clifford Jordan, Charlie Persip, Panama Francis, Mongo Santamaria, Bernard Purdie, Ray Bryant, Ronnie Matthews, Chico O’Farrill, Hilton Ruiz, Leon Thomas, Bill Hardman κ.α.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Λυχνάρι οι λάτρεις της jazz και της καλής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική συναυλία, όπου πρωταγωνιστούν οι: Craig Bailey (άλτο σαξόφωνο), Κώστας Μαγγίνας (κιθάρα),

Αγαμέμνων Μάρδας (ακουστικό μπάσο), Χρήστος Γερμενόγλου (τύμπανα).

Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 6971.924660 και η είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου