ΕΞΟΔΟΣ

Στο Βόλο ο Κωστής Μαραβέγιας

στο-βόλο-ο-κωστής-μαραβέγιας-36237

Συναυλία θα πραγματοποιήσει ο Κωστής Μαραβέγιας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Vox music stage, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους ιδιαίτερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ρεύμα με ένα ιδιαίτερο μουσικό ύφος που τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιάς του. Απόδειξη για αυτό άλλωστε αποτελεί ότι σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια οι συναυλίες του είναι sold out (Θέατρο Βράχων 2010, Τεχνόπολις 2011,Fuzz 2012, Block33 2012) και το κοινό γεμίζει θετικές εντυπώσεις. Όλα αυτά με τη χαρακτηριστική πηγαία ενέργεια, αλλά και με την αλάνθαστη ικανότητά του να κινεί και να συγκινεί σώμα και ψυχή.

Την μπάντα του Κωστή Μαραβέγια αποτελούν οι: Νίκος “Ottomo” Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα),

Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι), Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο). Ο Κωστής Μαραβέγιας, για όσους γνωρίζουν είναι παρουσιαστής της σειράς εκπομπών ‘Μεσόγειος’ του καναλιού της ΕΡΤ και ο δημιουργός των 4 δίσκων “Ραδιοπειρατής” (2003, FM Records), “Ilegal” (Cantini, 2007), “Welcome to Greece” (EMI, 2007) και πιο πρόσφατα “Λόλα” (EMI, 2012). Ο τελευταίος δίσκος μάλιστα συνοδεύεται και από βιβλίο-διήγημα που έγραψε ο Μαραβέγιας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μεταίχμιο” σε συνεργασία με την ΕΜΙ.

Οι τιμές εισιτηρίων για την συναυλία του Σαββάτου είναι 10 ευρώ στην προπώληση (τα 200 εισιτήρια) και 12 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα : Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλείο – Κουμουνδούρου και Δημητριάδος,

Ελέφαντας coffee bar – Τ.Οικονομάκη 70Α, Casablanca Cinephile – Δημητριάδος 163,

Madri – τέρμα Ιάσονος (Πανεπιστήμιο). Οι πόρτες του Vox music stage ανοίγουν 22:30, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 35350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου